Team 2019-2020

Het team bestaat uit een ervaren docent en stagiaires van allerlei verschillende opleidingen. Wij stellen ons graag aan u voor!Ik ben Sandra Komdeur en voor het 5e seizoen docent bij Playing for Success De Graafschap. Ik ben getrouwd, 2 kinderen en woon in Doetinchem.

Ik ben op dinsdag t/m donderdag aanwezig bij Playing for Success.
Heb ontzettend veel zin om samen met mijn mooie team veel kids een stapje verder te helpen. 


 

Anja Lammers, centrummanager 

Hoi, Ik ben Julian, 21 jaar en mijn favoriete sport is voetbal. Ik volg de opleiding Sportkunde in Nijmegen en ga naar mijn 3e jaar. 

Dit jaar loop ik stage bij Playing for Success en daar heb ik enorm veel zin in! 

Sporten, feesten en genieten van het leven doe ik het liefst! 


Hoi, ik ben Isa van Braak, 19 jaar en volg de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker op het Graafschap College in Doetinchem. Dit is mijn 3e en ook het laatste jaar. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar met alle nieuwe uitdagingen!Hoihoi, mijn naam is Davy Jansen en ik ben 20 jaar. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming, die ik volg op de HAN. 

Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij, het voor mijn tweede jaar, Playing for Success

Hallo, mijn naam is Willem Jan Camstra en ben 27 jaar oud. Op dit moment ben ik woonachtig in Nijmegen. Ik volg de opleiding Sociaal Cultureel Werk op het Graafschap College.

Dit jaar ben ik stagiair bij Playing for Success waar ik erg veel zin in heb. Mijn doel voor aankomend jaar is het beste in de kinderen naar boven halen.


Hallo! Ik ben Dewina Jurg en ben 28 jaar oud. Ik volg de opleiding Sociaal Cultureel Werk op het Graafschap College en ik zit in mijn examen jaar. De komende tijd zullen jullie mij hier met regelmaat zien. 

Heej, ik ben Akin Erarslan (aka Akkie, Accu... ) en ben 28 jaar.
Momenteel zit ik in het examenjaar van de opleiding Sociaal Cultureel Werk en doe mijn eindstage bij Playing for Success De Graafschap. 

Mijn hobby’s zijn voetbal en film kijken

Wat ik zo mooi vind aan Playing for Success is dat je jezelf kan zijn en tegelijkertijd zoveel plezier maakt.


Hoi! Mijn naam is Lotte en ik ben 20 jaar oud. Ik ben tweedejaars student aan de opleiding Pedagogiek en aankomend jaar loop ik stage bij Playing for Success op de woensdag en donderdag. Ik heb er heel veel zin in!


Hallo ik ben Cem. Ik ben 22 jaar oud en volg de opleiding Sociaal Cultureel Werk op het Graafschap college in Doetinchem. Ik ben dit jaar op dinsdag en donderdag stagiair bij Playing for Success De Graafschap en heb er ontzettend veel zin in!

Hi! Mijn naam is Rosanne en ik ben 20 jaar oud. Ik zit nu in mijn tweede jaar van Pedagogiek en daarvoor zal ik elke woensdag en donderdag stage lopen bij Playing for Success. 
.
Ik vind het leuk om te dansen, feesten en creatief bezig te zijn. 


Hallo! Ik ben Daphne, 22 jaar en geboren en getogen in Winterswijk. Ik ben in november 2018 bij Playing for Success terecht gekomen als stagiaire Vaktherapie Beeldend. De opleiding bleek uiteindelijk niet helemaal mijn ding, de stage bij Playing for Success des te meer. Uiteindelijk ben ik hier blijven plakken als vrijwilliger. 


Ik ben Saviël Weidema en ben 18 jaar. Ik zit nu in het 2e jaar van de opleiding Pedagogiek op de HAN in Nijmegen. Ik ben het aankomende jaar een stagiaire bij Playing for Success. 


Ehj hallooo!! Ik ben Kyra en een optimale levensgenieter. Eind maart 2019 ben ik bij Playing for Success komen binnenvallen om een kijkje te komen nemen en ben niet meer weggegaan. Ik vond het zo leuk en leerzaam waardoor ik dus ben blijven plakken. Bij Playing for Success groeien niet alleen kids, maar ook stagiaires en vrijwilligers.
 
Ik volg de studie Mental coach en zal enkele uren bij Playing for Success aanwezig zijn.