Team 2023-2024

“Wacht niet op een goede dag, maak er een”

Mijn naam is Bram en ben 19 jaar oud. Ik doe de opleiding sociaal werk op het Aventus college in Apeldoorn en ik zit in leerjaar 1.

Ik ben op dinsdag en woensdag aanwezig bij PFS. 

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te voetballen, padellen en met vrienden te zijn. 

In het weekend hou ik er ook van om naar de stad te gaan.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

Hoi! Mijn naam is Britt Aleven en ik ben 22 jaar oud. Ik ben stagiaire bij playing for success en zit nu in mijn eerste jaar van de studie social work op de Han in Nijmegen. Ik zal de woensdag aanwezig zijn bij Playing for Success In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellig op het terras te zitten en naar feestjes te gaan met vrienden. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar!

“Het gaat er niet om of je binnen of buiten de lijntjes kleurt, het gaat erom dat je je eigen tekening maakt”

Heyhoi! 
Ik ben Joelle en ik ben 23 jaar oud. Ik studeer social work aan de HAN in Nijmegen. Ik ben dit jaar op de dinsdag en de donderdag bij PFS te vinden. 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een potje te hockeyen. Daarnaast spendeer ik het liefst mijn vrije tijd met mijn vrienden.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!”

Hoi! Mijn naam is Ismay van Akelijen. Ik ben 20 jaar oud en zit op de HAN in Nijmegen. Momenteel zit ik in het eerste jaar van de opleiding Social Work. Ik ben het komende jaar te vinden op de dinsdag als stagiaire bij Playing for Succes de Graafschap.

Ik mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar de sportschool en vind ik actief bezig zijn ook erg leuk. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om naar een festival te gaan.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en er een gezellig jaar van te maken.

“Waarom moeilijk doen als het samen kan”

Wij zijn Indy(rechts) en Elke (links). Momenteel zitten we in het vierde jaar van de opleiding pedagogiek. Twee jaar geleden hebben we beide met veel plezier stage gelopen bij Playing for Success en daarom hebben we besloten hier te gaan afstuderen. We zullen vaak wat meer op de achtergrond zijn maar zijn ondertussen hard aan het werk voor de organisatie. We kijken uit naar het aankomende half jaar en wensen alle kinderen heel veel plezier bij deze toffe ervaring! 


Het team bestaat uit twee ervaren docenten en stagiaires van allerlei verschillende opleidingen. Wij stellen ons graag aan u voor!


"Het mooiste cadeau wat je aan een kind kan geven is het geloof in zichzelf!”


Ik ben Sandra Komdeur, voor het 10e seizoen coach en sinds vorig jaar ook centrummanager bij Playing for Success De Graafschap. Ik ben getrouwd, 2 kinderen, een hondje en woon in Doetinchem.
Ik vind het heerlijk om te wandelen, terrasje te pakken met vriendinnen en ben dol op gezelschapsspelletjes!

Ik ben op dinsdag t/m donderdag aanwezig bij Playing for Success.
Heb ontzettend veel zin om samen met mijn mooie team veel kids een stapje verder te helpen. 

"Met confetti in je reet is het feest bij iedere scheet”


Mijn naam is Myrthe en ik ben 23 jaar oud! Ik studeer Sociaal werk aan het Graafschapcollege in Doetinchem en zit in mijn examenjaar. Komend jaar wordt mijn vierde jaar bij Playing for Success en ik kijk hier alweer ontzettend naar uit! 

In mijn vrije tijd ben ik bezig met volleybal of wandelen met de honden! Daarnaast vind ik het ook heerlijk om op het terras te zitten of lekker te feesten!
Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig bij Playing for Success!"Leef je dag zoals morgen nooit beloofd is”


Mijn naam is Julian Bril, ik ben 25 jaar en sinds december 2022 werkzaam als coach bij Playing for Success De Graafschap, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Het bezig zijn met kinderen is iets waar ik veel energie uit haal, en deze energie probeer ik ook weer terug te geven aan de kinderen. Mijn meest favoriete bezigheid is voetballen. Voor de rest hou ik enorm van het dingen doen met mijn vrienden en lekker genieten van het leven. 

Het wordt een super gezellig jaar en ik kijk er naar uit om jullie te zien!

“Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van”

Mijn naam is Lois en ik ben 17 jaar.
Ik zit nu in het 2de jaar van Sociaal werk op het Graafschap college in Doetinchem. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en geef ik ook volleybal trainingen. Daarnaast doe ik graag in het weekend leuke dingen met mijn vriendinnen.

Elke woensdag zou ik aanwezig zijn bij playing for succes, ik kijk heel erg uit naar dit jaar en om iedereen te ontmoeten.

“Je wordt met de lach leuker”
 
Mijn naam is Julia Melgers, en ik ben 21 jaar oud. Ik doe de opleiding pedagogiek op de Han, ik zit in mijn 2e leerjaar. Ik heb hiervoor de opleiding maatschappelijke zorg afgerond. Het werken met kinderen sprak mij zo erg aan dat ik hierna pedagogiek ben gaan doen. Ik kijk er heel erg naar uit om samen te gaan werken met de kinderen die komen bij Playing for Success. Ik zal op woensdag en donderdag aanwezig zijn! Naast school vind ik het erg leuk om actief bezig te zijn. Ik ga graag naar de sportschool, volleyballen of een rondje wandelen. Een drankje of een hapje in de stad met vriendinnen  of even lekker shoppen ben ik ook altijd voor in!

'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'

Mijn naam is Ilse Bergevoet. Ik ben 21 jaar en woon in Gendringen. Ik ben 4e jaars student Social Work aan de Hogeschool in Utrecht. Ik ben bezig met de minor trauma sensitief werken met jeugd. Hiervoor loop ik stage op de dinsdag en de woensdag. Ook ga ik afstuderen bij Playing for success!

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, wandel ik en ga ik graag naar de bioscoop.

Ik kijk er onwijs naar uit om mooie stappen te zetten met het team en de kinderen


"Wanneer je een fout maakt, dan faal je niet. `je faalt pas als je opgeeft. Geef dus nooit op!”

ik ben Wesley Gotink en ik ben 24 jaar oud. Ik volg de opleiding Social Cultureel Werker op het Graafschap College. Waar ik in mijn 3de en examenjaar zit.

Ik ben woensdag en donderdag aanwezig bij PFS

Ik heb altijd gevoetbald, maar ben tegenwoordig te vinden in de sportschool. Verder werk ik ook bij Domino’s en daar maak en bezorg ik pizza’s.

Ik hoop jullie te zien bij PFS en daar een leuke tijd te hebben!

“Niet geschoten is altijd mis”

Mijn naam is Isaac Lueb, 20 jaar oud en ik 
woon in Wehl. Momenteel zit ik in het tweede leerjaar van de opleiding pedagogiek in Nijmegen. Bij Playing for Succes ben ik het komende jaar aanwezig op de woensdag en donderdag! In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en zoek ik regelmatig de gezelligheid op. Met mijn enthousiasme wil ik de kinderen positief stimuleren, zodat ieder kind zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen!