Team 2021-2022

Het team bestaat uit een ervaren docent en stagiaires van allerlei verschillende opleidingen. Wij stellen ons graag aan u voor!


"Het mooiste cadeau wat je aan een kind kan geven is het geloof in zichzelf!”


Ik ben Sandra Komdeur en voor het 7e seizoen docent bij Playing for Success De Graafschap. Ik ben getrouwd, 2 kinderen en woon in Doetinchem.

Ik ben op dinsdag t/m donderdag aanwezig bij Playing for Success.
Heb ontzettend veel zin om samen met mijn mooie team veel kids een stapje verder te helpen. 


 

Anja Lammers, centrummanager 

“Dans, lach en geniet van het leven”
 

Ik ben Kaylee Rutgers, 25 jaar oud en zit in mijn examenjaar van de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Mijn stagedagen zijn de dinsdag, woensdag en donderdag. Verder ben ik een levensgenieter en hou vooral van veel gezelligheid! Ik kijk er naar uit om dit jaar weer stage te mogen lopen bij Playing for Success. 


"Met confetti in je reet is het feest bij iedere scheet”


Mijn naam is Myrthe en ik ben 21 jaar oud! Ik studeer Pedagogiek aan de HAN in Nijmegen en zit in mijn tweede jaar. Komend jaar wordt mijn tweede jaar bij Playing for Success en ik kijk hier alweer ontzettend naar uit! 

In mijn vrije tijd ben ik bezig met volleybal of het werken op de camping in het animatieteam! Daarnaast vind ik het ook heerlijk om op het terras te zitten of lekker te feesten!"Leef je dag zoals morgen nooit beloofd is”


Mijn naam is Julian Bril, ik ben 23 jaar en ik volg de opleiding Sportkunde aan de hogeschool in Nijmegen. Dit jaar loop ik weer stage bij Playing for Success waar ik enorm veel zin in heb! Het bezig zijn met kinderen is iets waar ik veel energie uit haal, en deze energie probeer ik ook weer terug te geven aan de kinderen. Mijn meest favoriete bezigheid is voetballen. Voor de rest hou ik enorm van het dingen doen met mijn vrienden en lekker genieten van het leven. 

Het wordt een super gezellig jaar en ik kijk er naar uit om jullie te zien!


“Wees jezelf er zijn al anderen genoeg”

Mijn naam is Mark le Roux ik ben 27 jaar en woonachtig in Winterswijk. Ik volg de opleiding sociaal cultureel werk en zit in mijn laatste jaar. Ik ga met plezier aan mijn 2e jaar bij Playing for Success beginnen. Mijn hobby’s zijn voetballen, met vrienden zijn en op zijn tijd een feestje vieren! Ik kijk er naar uit om jullie te gaan zien bij PFS ! 


“Als het leven je laat struikelen maak er dan een salto van”


Ik ben Indy Teunissen, 19 jaar en ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding Pedagogiek. Ik hou van feestjes, leuke dingen doen en heel veel plezier hebben in het leven. Mijn stagedagen zijn woensdag en donderdag. Ik heb zin in mijn stage bij Playing for Success en ik ben benieuwd wat dit jaar gaat brengen :) 

"Doe iets geks, denk iets moois, zeg iets liefs dan heeft elke dag iets positiefs”


ik ben Elke Wisselink en 21 jaar! Ik zit in het tweede jaar van de opleiding pedagogiek in Nijmegen. Dit jaar loop ik stage bij Playing for Success op de woensdag en donderdag.

Ik hou van gezelligheid en doe graag leuke dingen met andere mensen. Ik kijk er naar uit om aan het werk te gaan met jullie!

“Carpe Diem”

Mijn naam is Fleur Steintjes, 20 jaar jong en ik kom uit Zelhem.

Ik volg de opleiding Sociaal werk in Arnhem en mijn doel is om mijn diploma te halen dit schooljaar! 

In mijn vrije tijd ben ik graag met vriendinnen.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.


"Als iets niet lukt heb je niet gefaald maar geleerd”

ik ben Wesley Gotink en ik ben 22 jaar oud. Ik volg de opleiding Social Cultureel Werker op het Graafschap College. Waar ik in mijn 3de en examenjaar zit.

Ik ben dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig bij PFS

Ik heb altijd gevoetbald en vind het nog steeds leuk om actieve spelletjes te doen. Ook lees ik graag en maak en bezorg ik pizza twee keer in week.

Ik hoop jullie te zien bij PFS en daar een leuke tijd te hebben!

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”

Mijn naam is Frank. Ik ben 26 jaar en zit op Mijn School! Ik volg de opleiding sociaal cultureel werk en kom stage lopen bij Playing for Success! Tot januari zal ik stage lopen op dinsdag en woensdag en daarna komt de donderdag er nog bij! Ik hou van spelletjes en een hoop plezier. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan hopelijk tot snel!